İnstagram SMS Onay

İnstagram SMS Onay

İnstagram sosyal ağ platformu sahte hesap çöplüğü olmasın diye güvenlik platformlarına katı kurallar konuldu. Bunlardan biri de İnstagram sms doğrulama seçeneğidir. Böylece hesabınız daha güvenilir. Başkalarının eline geçmemiş olacak. Aksi halde sahte cep numaralarını kabul etmez. Cep telefonu numarası girmediğiniz halde uygulamayı kullanabilirsiniz. Fakat takipçiniz çok olduğunda ya da para kazanıldığı vakit hesabınızı ele geçirmek çok kolay olacaktır. Bunların olmaması için telefonunuz girip kodmatik almanız. İşlem çok kolay ve basittir. Zamanınızı almaz. Ayrıca başka cihazlardan girdiğinizde sizin gerçek kişi olup olmadığınızı bu yöntemle İnstagram öğrenmiş oluyor.


İnstagram Sms Onay Mesajı Nasıl Alınır?


İnstagram hesabınızı oluşturulduktan sonra profil kısmına geliniz. Orada sağ üst köşede 3 çizgi alt alta gelmiş simge göreceksiniz. Oraya tıklayınız. Açılan sayfadan gizlik hesapları var. Gizlilik hesaplarını tıkladıktan sonra cep numarası seçeneğini tıklayacaksınız. Karşınıza bir pencere açılacaktır. Bu pencereye telefon numaranızı girdikten sonra İnstagram numara doğrulama mesajı gelecektir. Gelen kodmatik numarasını doğru bir şekilde giriniz. Hatalı girişinizde tekrar onay numarası isteyecektir. Onaylıyorum tuşuna basıldıktan sonra hesabınız güvence altına alınacaktır. İnstagram numara onayı sayesinde kötü amaçlı kullanacak kişilerin eline geçemez. Uzun süreli kullanabilirsiniz. Numaranızı değiştirdiğiniz takdirde numaranızı güncellemeniz gerekir. 


İnstagram Mesaj Onayı Gelmiyor


İnstagram hesabınızdan sms onayı gelmiyorsa mutlaka telefonunuzun size ait olduğundan emin olun.   Bu durumlarda ön bellek hatası verir. Yapmanız tek gerek ön belleği silmeniz. Bu işlem olmadığı zaman hesabınızı tekrar silip tekrar yüklemeniz gerekir. Bunları yaptığınız halde İnstagram telefon onay gelmiyorsa telefonunuzdan mesaj kısmına İnstagram yazıp 32665’e gönderdiğiniz anda size doğruma mesajı gelecektir. Bu yönteme rağmen gelmediyse hesabınızı yenilemeniz doğru seçim olacaktır.


SMSONAY.COM ARACILIĞIYLA İNSTAGRAM SMS ONAY İŞLEMLERİNİ KOLAYCA YAPABİLİRSİNİZ. HER ŞEY OTOMATİKTİR.


01/01/1970 02:00:00