Facebook SMS Onay

Facebook SMS Onay

İnternet üzerinde birçok yasal dışı işlem yapılır. Bunların en başında sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık ya da hesabı çalıp kötüye kullanma gibi birçok işlem yapılarak insanları zora sokarlar. Birçok sosyal medya sahipleri bunun üzerinde de çalışma halen yapıp geliştirmektir. Bunların başında koruma yöntemi olarak telefon numarasıyla Facebook sms doğrulama gelir. Bu işlem sayesinde hesabınızı çalsalar dahi daha çabuk geri alma imkânı sunuyor.  Facebook sms onayını verdikten sonra hesabınıza başka bir yerde girdiğiniz takdirde size o telefon üzerinden bilgilendirme mesajları gelecektir. Böylelikle kimin ne yaptığını rahatlıkla görmenize imkân vardır.


Facebok Sms Onayı Nasıl Yapılır?


Öncelikle Facebook hesabınız olması gerekir. Daha sonra ayarlardan hesap doğrulama alanına gelerek telefon numaranızı girin. Sıfır hanesini kullanmayın sistem otomatik olarak girmiştir. Girdikten sonra Facebook telefon onay mesajı gelecektir buradaki 5 haneli kodu doğru şekilde giriniz. Onaylandığına dair telefonunuza tekrar mesaj geldikten sonra işleminiz bitmiş olur.  Böylece hesabınız güvene alınmış olur. Başka hesaba girdiğiniz zaman Facebook numara doğrulama kodu verir. Böylelikle hesabın ait kişi olup olmadığına Facebook tarafından öğrenilmiş olur.  Ayrıca yine ayarlar kısmından girdiğiniz cihazları sildiğiniz takdirde cihazı bir daha tanımaz. Böylelikle her girişinde onay isteyecektir.


Doğrulama Mesajları Avantajı Nedir?


Facebook numara onayı sayesinde hesabınız koruma altına alınacaktır. Başkası tarafından girilen hesaplar. Facebook tarafından silinecek ya da ceza verilecektir. Böylelikle bir takım suçlara engel olunmuş olur. Ayrıca şifrenizi unuttuğunuz zamanda telefonunuza mesaj gelerek şifrenizi öğrenebilirsiniz. Bir güzel avantajı daha hesabınızı unuttuğunuz zaman kullanıcı adını cep telefonunuzdan girerek hesabınız aktifleşmeyi başaracaksınız. Bu işlemi zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde yapmanız mümkündür. Ayrıca aynı bu numara üzerinden başka hesaplarda alamazsınız.


SMSONAY.COM ARACILIĞIYLA FACEBOOK SMS ONAY İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ.


01/01/1970 02:00:00