Discord SMS Onay

Discord SMS Onay

Günümüzde en çok kullanılan iletişim platformu arasında yer alır. Discord uygulaması daha çok bilgisayar ortamında kullanılan bir uygulamadır. Bu uygulama siz bilgisayar ortamında çevrimiçi oyun oynadığınız durumlarda tek tuşla iletişime geçmeye yarar sağlar. Bu uygulama sesli ve görüntülü olarak konuşmanızı sağlar. Bu platform güvenlik olarak mesaj doğrulama seçeneğini kullanarak ilerler. Bu uygulamayı e-posta hesabı kullanarak uygulama açılsa da güvenlik için Discord numara onayı ister. Böylelikle hesabınız başkalarının eline geçmez. Bu uygulama herkese açık olduğundan dolayı başkaları çok kolay alabilir. Hesabınızı başka cihazlardan girdiğiniz anda telefon kodu kullanmıyor iseniz siz kapatmadan açık kalması normaldir.


Discord Sms Onayı Nasıl Alırım?


Discord Sms Onayı almak istiyorsanız ilk adımınız ayarlar kısmına girmek olacak. Ayarlar kısmına girildikten sonra gizlilik seçenekleri var. Gizlilik ayarlarına tıkladıktan sonra bir pencere açılacaktır. Bu pencereden profil düzenlemelere girdikten sonra kodmatik seçeneğine girin. Telefon numaranızı buradan girdikten sonra size 1 dakika içerisinde Discord numara doğrulama kodu gelecektir. 4 haneli bu kodu girdikten sonra kabul ediyorum ve onaylıyorum seçeneklerine tıklayın. Hesabınız güvene alınmış olacaktır. Ayrıca başka bir cihaza girdiğinizde kullanıcı adı girmeden telefon ile giriş yaptığınız anda diğer cihazlardan otomatik çıkacaktır. Böylece siz istemediğiniz sürece başkası giremez.


Discord Sms Onayı Göndermemesinin Sebebi Nedir?


Discord sms doğrulama kodu göndermiyorsa mutlaka bir yerde yanlış yaptığınız anlamına gelir. Öncelikle hesabınızın doğru olduğuna emin olun. Daha önce girdiğiniz numarayı silmediğiniz takdirde sistem bunu yanlış algılayabilir. Bu da uygulama açısından sorun oluşturabilir.  Bu durum varsa numaranızı silip yeni numaranızı girmeniz gerekir. Başka sebepte numaranızı hatalı girmeniz. Bu da çok sık karşılaşsan durumdur. Eksiksiz ve doğru girmeniz gerekir. Son olanakta telefon ayarlarından mesaj kısmının kapalı olması Discord telefon onay kodunun gelmesine engel olacaktır.


SMSONAY.COM aracılığı ile Discord için SMS onay hizmeti de kullanabilirsiniz.


01/01/1970 02:00:00